perjantai 29. maaliskuuta 2013

Pitkäperjantain päivälliseltä

Juhlapyhien parhaimpia puolia on ruoan laittaminen.
Tässä tämän päivän tarjoilua: naudanpaistia punaviinikastikkeella, maalaissalaattia ja focacciaa.
Jälkiruoaksi perinteistä mämmiä kerman kera.




Punaviinikastike lihalle

3 dl lihalientä
1 dl punaviiniä
1 pieni sipuli
2 rkl sokeria
rosmariinia
loraus kermaa (oman maun mukaan)

Silppua sipuli pieneksi. Laita kaikki ainesosat kermaa lukuunottamatta kattilaan ja keitä parikymmentä minuuttia. Siivilöi kastike ja lisää kerma, lämmitä vielä hetki tarpeen mukaan.


Huomenna teen kookoskanaa lisukkeineen.
Äsken kävimme vielä kävelemässä hämärässä, hyvä ilma!

4 kommenttia:

AnnaS kirjoitti...

Herkullisen näköistä, mums :) Mämmi on tarjolla ihanista lasiastioista!

Mamma N kirjoitti...

Herkulliset eväät!

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Ihana kun on tilaisuus herkutella, ja sinulla taito loihtia herkkuja!

Elina kirjoitti...

AnnaS: Kupit ovat mielestäni isäni rippilahjaksi saamat, jos yhtään olen oikeassa :)

Mamma N: Ruokaa olisi suuremmallekin porukalle!

Myrsky: Kiitos, toivottavasti ruoka maistuu syöjilleen :)