torstai 8. maaliskuuta 2012

Pitsapannarirulla

Tiistaina koetin olla reipas ja heräsin jo hyvissä ajoin ennen seitsemää. Kävin fysioterapiassa, siivosin kotona (ja onnistuin hävittämään NELJÄ kassillista tavaraa taas, jee!) ja niin, sitten olikin nälkä. Varoituksen sanana, tämä ei ole paastoruokaa...


Kinkkutäytteinen pitsapannarirulla

Alkuperäinen ohje on nyt uusimmasta Yhteishyvän ruokaliitteestä, mutta tämä on vain mukaelma siitä. Sellainen mitä kaapista löytyy-versio.

Tarvikkeet:

n. 6-7 dl juustomaitoa
(tai 6 dl tavallista maitoa ja 6 kpl kananmunia)
n. 2-3 dl vehnäjauhoa
ripaus suolaa

kalkkunasuikaleita (tai kinkkusuikaleita)
3 kpl punasipulia
2 valkosipulinkynttä
öljyä tai voita paistamiseen
n. puoli purkkia aurinkokuivattuja tomaatteja
puolesta purkista kokonaiseen purkkiin maustettua tuorejuustoa
kuivattua oreganoa
loraus ketsuppia ja
chiliä (tai chilikastiketta)
ja halutessasi ripaus suolaa, jos olet suoran perään

Tee pannaritaikina ja paista pellillä 225 asteessa noin 25 minuuttia
(tai niin kauan, kunnes on valmista).

Kuori ja silppua sipulit, silppua myös aurinkokuivatut tomaatit. Kuullota öljyssä tai voissa, lisää myös tomaatit pannulle. Lisää mausteet ja kalkkunasuikaleet.
Nosta pannu liedeltä ja lisää tuorejuusto, anna jäähtyä hetkinen.

Kumoa pannari leivinpaperille, levitä täyte ja rullaa.
Nauti!

Ei kommentteja: